Sjukdomstider

Februari är ju tider för sjukdom, i alla fall om man ska tro på vabruari. Nu har ju jag inga barn, men förra helgen var jag nere hos en vän i Skåne och hela familjen hade varit och var väl ftf inte helt friska. En nysning rätt över ansiktet från den lilla och jag tänkte att om jag kan hålla mig frisk från detta så är jag starkt immun.

Men nä, det höll sig inte. Det halsonda smög sig på på måndagskvällen och på natten låg jag och svettades och hölls vaken av det halsonda. Fy vad ont det gjorde! Å fy vad låg jag var… 😩

Just där och då trodde jag inte jag skulle kunna bli frisk på hela veckan, så illa var det. Blev helt liggandes och sovandes i två dygn, först på torsdag lunch kunde jag ta mig upp och ta en dusch.

Jösses. Det är så mycket sjuka i krokarna nu. Pust.

Nu gäller det att hålla sig frisk. Sambon har gått in i boost-mood – ingefära i det mesta och shots på morgonen. Jag har fått sova i eget rum för att jag snarkat och hostat på nätterna och stört sömnen. Men kanske framför allt för att inte smitta nattetid.

I skrivande stund, lördag, så är jag piggare, men ännu inte lämnat husets ytterdörr. Halsen är inte helt ok, men att få vara uppe är en fröjd!

Jag bara längtar efter en frisk dag så träningen kan få komma igång på allvar. Motiverad är jag!

Krya på oss, vi sjuklingar!

Drömmer om att få komma upp i bergen och njuta av natur och härlig luft.


2 reaktioner på ”Sjukdomstider

  1. Krya på dig.
    Jag upplever att många är sjuka nu och jag försöker hålla mig undan från andra virus. Försöker även ta till ingefärashots, vitaminer mm. Oklart vad som hjälper så jag testar mycket.

    1. Mmm, det är ju många – det har jag upplevt även på friskisledarna som behöver mkt hjälp med pass. Snörvlande barn ska jag akta mig för 😉 å ingefära å vitaminer pumpas nu! Nu håller vi oss friska!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s