Utmattning

Hösten har varit tung, ångestfylld och tröttsam. Just om den kommer jag berätta mer om längre fram, men det handlar om utmattning.

När man inte är i bästa skick fungerar kroppen inte som önskas. Så har det varit ett bra tag. Jag har fått snart två veckor med fantastiska människor, träning, återhämtning och fått ta vara på tiden. Ordentligt. Å då ledig tid från alla måsten.

Jag har känt att orken inte finns där jag önskar ha den. Tröttheten har tagit över, orken att ta i och engagera mig har uteblivit, men känslan av att ändå få röra på mig är fantastisk. Just den senaste veckan har vi befunnit oss i Tänndalen och fått uppleva en riktigt härlig vinter! Några utvalda dagar har molntäcket spräckt upp och solen har kommit fram. Annars har det varit mest mjölkvitt. Men vilken fantastisk färg det är med 😀 träden är vita, fyllda av snö och tyngs ibland ner av snön och blir sådär magisk och slående vackra. Många såna bilder har jag med mig i minnet efter goa dagar i Härjedalen.

Nu väntar en skön helg på hemmaplan, där det ska bli skönt att få landa lite och bara njuta av alla fina stunder jag haft i veckorna två. Det som också ska bli roligt – och som jag har saknat är ju faktiskt Friskis. En plats som alltid är fylld med massor av energi och glädje. Å på måndag sätter vi igång med vårschemat. För min del innebär det skivstång på måndagar och spin intervall på torsdagar, båda passen på Öster klockan 17.

Ska bli skönt att komma igång med vårens träning, se vad den kan ge och sakteliga komma tillbaka i normal ork, hur sakta det än må gå.

Tack alla som passerat och varit med under dessa två veckor och gjort dom till en härlig semester! 💕🙏🏻


2 reaktioner på ”Utmattning

  1. Känner igen mig i din förklaring om hösten och sedan att ni har varit på mitt favoritställe Tänndalen gav mig en leende 😃 Följer gärna dig.

    1. Tack!
      Vad roligt – det var så fantastiskt fint i Tänndalen och första gången som jag var där. Magiskt!
      Jobbigt och frustrerande med utmattning men skönt att veta att man inte är ensam. ☺️

Lämna en kommentar