Parisweekend

I helgen som var tog vi en lång weekend och for till Paris, så det var mindre träning över veckan då vi dessutom for redan efter jobbet i torsdags. 

Men vi har gått mycket över de här dagarna, jag har träningsvärk i benen och i ryggslutet – så träning på sitt sätt har det ju ändå varit! Igår gick vi uppför trapporna till våning två i Eiffeltornet och det var lite anfått i slutet 😉 

För 13 år sen var jag i Paris och vi åkte upp i tornet. Jag var högst tveksam till att åka upp, då jag är väldigt höjdrädd. Men jag hängde på till slut och när vi klev ut på våning ett så rörde jag mig inte en meter när vi kom ut från hissen. Jag fick panik när de andra gick ut mot kantstängslet. När vi for vidare till våning två blev det bara värre, den våningen är ju mindre och jag var livrådd och det kröp i kroppen när de andra gick runt vid kanten. Däremot blev det bra när jag var högst upp, där jag var så högt upp att jag på nåt sätt tappade kollen på höjden – men jag gick nog inte utanför glaset. 

Så det jag gjorde igår imponerar mig själv! Vi tog alltså trapporna upp till andra våningen så man hela tiden ser runt omkring hur högt man är. De timmar jag har gjort i alla berg de tre senaste åren har verkligen utvecklat min höjdkänsla rejält. Fantastiskt! 

Den här veckan slutar nog i ett löplopp i Vretstorp, avslutning i långloppscupen för klubben och den vill man gärna inte missa! 10 km vinterlöpning med prisutdelning och luciafika efteråt. 

Annars spinning och SkivstångIntervall i veckan. Eventuellt ett skidpass också… 😉

Uppe i Eiffeltornet. 

Härlig stadsvy av vackra Paris. 

Moulin Rouge i decembersol. 

Gott kaffe! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s