Säsongens första trail på gång

Japp, på söndag är det dags. Premiär för löpning. I terrängen!! Jag längtar så jag snart spricker. Om det går vägen såklart. Just än så länge är det ingen träning, men hoppas och satsar på att kunna köra mitt skivstångspass på onsdag och ha lätta vikter för att inte ta ut mig direkt.

Haha, jag känner dock mig själv, så jag får tygla mig för att hålla låg profil på intervallerna… 😜

Som sagt så är det årets första terränglopp på söndag. Edsvidsleden trailrun i Trollhättan. 14 km på vandringsled. Ni fattar att jag kommer att njuta allt vad jag har va?! 😄 Däremot får jag ju göra nåt för att tygla viljan under löpturen. Den är ju starkare än allt annat i min kropp.

image

Igår när vi var ett gäng ute i Kilsbergen och traskade runt, både på stigar och obanad terräng, så kände jag hur benen bara ville sätta av och låta fötterna steppa iväg på kviströtterna och stenarna.

image

Förhoppningsvis hinner jag få till en liten lugn löprunda innan veckan är slut. En lugn.

Imorse åkte lilla sopningsbilen runt utanför huset och sopade grus. Jag log, för när jag hör den fara runt, då kommer vårkänslorna farandes! Gatorna blir rena, man känner den friska vårluften och cykeln går lätt på asfalten.

Så fortsätt komma våren, jag är laddad!!
Kram på er 😄


2 reaktioner på ”Säsongens första trail på gång

  1. Hej!
    Hittade din trevliga blogg på nätet av en slump. Kul läsning!
    Precis börjat med trail running och söker lämpliga slingor i naturen att ge mig ut på. Har du något bra tips på var jag ska ge mig ut i trakterna runt Örebro?

    1. Hej Johanna! Vad kul att du hittade bloggen 😊 Det finns massor med trevliga terrängslingor ute här kring Örebro. I Karslund kan man ta sig ut på sidostigar från elljusspåret och upptäcka nya fina spår. Uppe vid Sörby finns det lite stigar att springa runt på också, likväl MTB-slingorna uppe i Markaspåret. Sen finns det oändligt många vandringsstigar i Bergslagen. Jättefint där uppe!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s