Sista löploppet

Imorgon är det dags för årets sista löptävling för min del, Lucialoppet i Vretstorp. Precis inatt kom snön, lagom till att vi ska springa! Nåja, det gör det bara bättre för min del, då får jag chansen att testa vad mina nya Inov-8 Oroc 280 går för på isig och snöig mark. Såg att det fanns en lista över föranmälda, men gissar på att det kommer att tillkomma en hel del löpare imorgon förmiddag.

Loppet är ett asfaltslopp med delvis grusväg och man springer tydligen 5 km och sen vänder och springer samma slinga tillbaka. Annorlunda!

Igår var jag på Indoor Walking, och igår kväll så hade jag så ont i höften och vet inte om det är på grund av IW som jag fått ont eller om det är något annat. Inatt har det varit svårt att sova och nu på morgonen är det än värre. Suck! Jag hoppas att det går över, annars får jag minsann lunka fram de där 10 km, för springa loppet ska jag. Ska bli kul att få träffa klubbkamrater och fira alla som vunnit sina klasser samt att få fira att vår klubb vunnit hela cupen, Löpex Långloppscup! Tjoho 🙂

Fortsätter kämpa för att träna 30 timmar i december och ligger väl rätt långt ifrån ännu, men räknar med att det blir mycket skidåkning de två sista veckorna i december uppe i norr. Så det är bara att köra på; skivstång och spinning idag. KBK!

Bild

Bild


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s